Σχετικά με μας
Γιατί εμάς...

Αντικείμενο δραστηριότητάς μας αποτελεί η παροχή ολοκληρωμένων Λύσεων Οικονομικών θεμάτων ήτοι: Ασφαλιστικές Υπηρεσίες, Τραπεζικές Λύσεις, Μεσιτικές ανάγκες και συμβουλές, Λογιστικές Συμβουλές και Υπηρεσίες Μηχανικών, μέσω ενός σχήματος συνεργαζόμενων επιχειρηματιών που παρακολουθούν αδιάκοπα τις εξελίξεις  τόσο στην Ελληνική αλλά και την Ευρωπαϊκή αγορά. Επίσης η εταιρεία μας με 17 έτη εμπειρίας στο χώρο, διαθέτει τους κατάλληλους ανθρώπους για την λύση των υποθέσεών σας με στόχο την πλήρη κάλυψή σας και σε συμμόρφωση με τον Κανονισμό για τα προσωπικά σας δεδομένα(GDPR).


Επιχειρηματικός μας στόχος είναι η συγκρότηση ενός ισχυρού σχήματος, που με την γνώση και την εμπειρία να παρέχει ολοκληρωμένες συνδυαστικές λύσεις,  να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας και να σχεδιάζει και να υλοποιεί την καλύτερη οικονομική στρατηγική για το δικό σας μέλλον και φυσικά και για την οικογένειά σας.

Ιδρυτής και Ιδιοκτήτης της εταιρείας είναι ο Μαντζούκας Στέφανος ο οποίος ξεκίνησε τον στρατηγικό σχεδιασμό και την υλοποίηση αυτής της ιδέας το 2004 με γνώμονα το κενό που υπάρχει στην Ελληνική αγορά για μια ολοκληρωμένη εταιρεία παροχής οικονομικών συμβουλών. 

Ο Μαντζούκας Στέφανος είναι Ασφαλιστικός Πράκτορας - Τραπεζικός Μεσολαβητής και Μεσίτης Αστικών συμβάσεων και έχει συμβάλει στην δανειοδότηση πολλών ακινήτων καθώς και στην δημιουργία υγειών επιχειρηματικών σχημάτων.

banner
image2

Από την κατάλληλη ασφαλιστική κάλυψη, την τραπεζική σας επιλογή, εώς και την ιδανική  στρατηγική διαχείρηση της περιουσίας σας, οι υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι ποικιλόμορφες και προσπαθούμε μαζί με τους εξειδικευμένους  συνεργάτες μας, να διαμορφώσουμε την καλύτερη οικονομική στρατηγική για εσάς και την οικογένειά σας.

Είμαστε δίπλα σας σε κάθε σας ανάγκη!