Σχετικά με μας
Γιατί εμάς...

Στην Allfinance, η αποστολή μας είναι να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε σας οικονομική ανάγκη. Με 20 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο, διαθέτουμε την απαραίτητη γνώση και τεχνογνωσία για να σας βοηθήσουμε να πετύχετε τους οικονομικούς σας στόχους.

Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, όπως:

Ασφαλιστικές Υπηρεσίες: Βοηθάμε στην επιλογή του κατάλληλου ασφαλιστικού προγράμματος για να προστατεύσετε τον εαυτό σας, την οικογένειά σας και την περιουσία σας.

Τραπεζικές Λύσεις: Σας προσφέρουμε πρόσβαση σε μια ποικιλία τραπεζικών προϊόντων και υπηρεσιών, όπως λογαριασμούς, δάνεια και επενδυτικές επιλογές.

Μεσιτικές ανάγκες και συμβουλές: Σας παρέχουμε εξειδικευμένες συμβουλές και υποστήριξη για την αγορά, πώληση ή ενοικίαση ακινήτων.

Λογιστικές Συμβουλές: Σας βοηθάμε να διαχειριστείτε τα οικονομικά σας με ακρίβεια και αποτελεσματικότητα.

Υπηρεσίες Μηχανικών: Σας προσφέρουμε τεχνική υποστήριξη για την κατασκευή, ανακαίνιση ή συντήρηση του ακινήτου σας.

Γιατί να μας επιλέξετε:

Εμπειρία: Διαθέτουμε 20 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο και έχουμε βοηθήσει χιλιάδες πελάτες να πετύχουν τους οικονομικούς τους στόχους.

Γνώση: Διαθέτουμε εξειδικευμένες γνώσεις σε όλους τους τομείς των οικονομικών υπηρεσιών.

Προσωποποιημένη εξυπηρέτηση: Κατανοούμε τις ατομικές σας ανάγκες και σας προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις.

Δέσμευση για την ασφάλεια: Συμμορφώνομαστε πλήρως με τον Κανονισμό για τα Προσωπικά Δεδομένα (GDPR) για να διασφαλίσουμε την ασφάλεια των δεδομένων σας.


Επιχειρηματικός μας στόχος είναι η συγκρότηση ενός ισχυρού σχήματος, που με την γνώση και την εμπειρία να παρέχει ολοκληρωμένες συνδυαστικές λύσεις,  να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας και να σχεδιάζει και να υλοποιεί την καλύτερη οικονομική στρατηγική για το δικό σας μέλλον και φυσικά και για την οικογένειά σας.

Ιδρυτής και Ιδιοκτήτης της εταιρείας είναι ο Μαντζούκας Στέφανος με διορατικότητα και όραμα, ίδρυσε το 2004 την εταιρεία μας, αντιλαμβανόμενος το κενό που υπήρχε στην Ελληνική αγορά για μια ολοκληρωμένη εταιρεία παροχής οικονομικών συμβουλών.

Ξεκινώντας από το 2004, έχοντας στο ενεργητικό του πολυετή εμπειρία ως Ασφαλιστικός Πράκτορας, Τραπεζικός Μεσολαβητής και Μεσίτης Αστικών συμβάσεων, έχει συμβάλει καθοριστικά στην δανειοδότηση ακινήτων και στην ανάπτυξη υγειών επιχειρηματικών σχημάτων.

Mε αφοσίωση στην οικονομική ευημερία των πελατών μας, ηγείται μιας ομάδας έμπειρων επαγγελματιών, έτοιμων να σας προσφέρουν εξατομικευμένες λύσεις και ολοκληρωμένη υποστήριξη σε κάθε οικονομικό σας θέμα. 

banner
image2

Από την κατάλληλη ασφαλιστική κάλυψη, την τραπεζική σας επιλογή, εώς και την ιδανική  στρατηγική διαχείρηση της περιουσίας σας, οι υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι ποικιλόμορφες και προσπαθούμε μαζί με τους εξειδικευμένους  συνεργάτες μας, να διαμορφώσουμε την καλύτερη οικονομική στρατηγική για εσάς και την οικογένειά σας.

Είμαστε δίπλα σας σε κάθε σας ανάγκη!