Υπηρεσίες μας

Με 17 έτη εμπειρίας στον χώρο και με απόλυτο επαγγελματισμό, σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στο χώρο της οικονομίας και του ακινήτου, τις λογιστικές σας συμβουλές και το πώς μπορείτε να είστε προστατευμένοι και έτοιμοι για το αύριο.

Χρηματοδοτήσεις


Πρόσβαση στην Χρηματοδότηση. Στεγαστικά δάνεια, καταναλωτικά δάνεια για την κάλυψη των αναγκών σας καθώς και επιχειρηματικά δάνεια για την στήριξη και ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

Ασφαλιστικές Καλύψεις


Επειδή Ασφαλίζω σημαίνει Φροντίζω, φροντίζουμε για όλες τις ασφαλιστικές σας ανάγκες για να έχετε εξασφαλισμένο ένα καλύτερο μέλλον.

Μεσιτικές Υπηρεσίες


Με γνώμονα τις ευκαιρίες επένδυσης στην σημερινή αγορά θέλεις κάποιον επαγγελματία στον κλάδο του ακινήτου με σκοπό το δικό σου όφελος.

Λογιστικές Υπηρεσίες


Σε συνεργασία με ένα από τα μεγαλύτερα και παλαιότερα λογιστικά γραφεία, σας προσφέρουμε  υπηρεσίες και συμβουλές για τα οικονομικά σας θέματα.

Πάροχοι Ιδιωτικής Ενέργειας

Εκμεταλλευόμαστε τον ανταγωνισμό προς όφελός σας και σας δίνουμε την δυνατότητα για μείωση των εξόδων σας μέσω αλλαγής παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας.

Υπηρεσίες Μηχανικού


Με τις πολεοδομικές διατάξεις να αλλάζουν καθημερινά και με νέα δεδομένα να εφαρμόζονται στην περιουσία σας, αναλαμβάνουμε όλες τις Υπηρεσίες Μηχανικού με εξειδικευμένους συνεργάτες.