Ασφαλιστικά Προγράμματα

Ασφαλιστικές Καλύψεις

Αποταμίευση

Οι διάφοροι τύποι προγραμμάτων έχουν διαφορετικά πλεονεκτήματα. Έχει νόημα να επιλέξετε μια ασφάλεια που να ταιριάζει με τον τύπο της προσωπικότητάς σας: Θέλετε υψηλότερες αποδόσεις και αντέχετε τους κινδύνους; Ή προτιμάτε περισσότερες εγγυήσεις; Είναι επίσης σημαντικό, σε ποια ηλικία αρχίζετε να αποταμιεύετε.

Υγεία

Η υγεία είναι το υψηλότερο αγαθό όλων. Όποιος έχει πρόβλημα με την υγεία του, δεν μπορεί πλέον να δώσει το εκατό τοις εκατό στην καθημερινή του ζωή και, σε χειρότερες περιπτώσεις, μένει άνεργος. Επομένως, η άρτια υγεία αποτελεί τη βάση για όλα τα περαιτέρω σχέδια - τόσο επαγγελματικά όσο και ιδιωτικά.

Ασφάλεια Αυτοκινήτου

Θέλουμε να έχεις κάθε στιγμή περισσότερα. Πλήρη προγράμματα, προσιτά ασφάλιστρα, τις καλύψεις που χρειάζεσαι και τη διάρκεια που θέλεις.

asfaleia-zwis

Ασφάλεια Ζωής

Το πρώτο βήμα για την εξασφάλιση της οικογένειάς σας! Η ασφάλιση ζωής αποτελεί κάτι εξαιρετικά πιο πολύτιμο από ένα οικονομικό σωσίβιο σε μια δύσκολη στιγμή. Είναι μια έμπρακτη απόδειξη ότι μεριμνάτε για το μέλλον των ανθρώπων που αγαπάτε και οι οποίοι εξαρτώνται oοικονομικά από εσάς. Είναι μια πράξη αγάπης και ευθύνης!

Νομική Προστασία

Είναι ο ασφαλιστικός κλάδος εκείνος στο οποίο ο ασφαλισμένος έναντι κάποιου ασφαλίστρου (παροχή) απαλλάσσεται από δικηγορικά έξοδα και δικαστικά δαπανήματα που αναλαμβάνει αντ΄ αυτού ο ασφαλιστής (αντιπαροχή) - προκειμένου να διεκδικήσει μία δίκαιη απαίτηση του ή να υπερασπίσει τον εαυτό του στα ποινικά δικαστήρια.

Αστική Ευθύνη

Είτε είστε ελεύθεροι επαγγελματίες είτε επιχειρηματίες, στόχος σας είναι να δημιουργήσετε το περιβάλλον μέσα στο οποίο θα μπορείτε να εξασκήσετε το επάγγελμά σας, για να εξυπηρετήσετε τους πελάτες σας και να ικανοποιήσετε τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες.Ένας κακός υπολογισμός ή μια λάθος εκτίμηση, όμως, μπορεί να επηρεάσει την ομαλή λειτουργία της επιχείρησης ή του γραφείου σας.

pws-tha-prostateusete-to-spiti-otan-leipete-diakopes

Ασφάλεια Πυρός


Τα προγράμματα ασφάλειας τις κατοικίας σας είναι ειδικά σχεδιασμένα για να καλύπτουν πλήρως κάθε σας ανάγκη είτε είστε ιδιοκτήτης είτε ενοικιαστής.

αρχείο λήψης (6)

Ασφάλειες Δανέιων


Με τις ασφάλειές Πυρός/Σεισμού και Ζωής για το δάνειο εξασφαλίζεται το προσημειωμένο ακίνητο σας και την ηρεμία της οικογένεια σας σε περίπτωση κινδύνου. Μπορείτε να χρηματοδοτήσετε τα ασφάληστρα από το δάνειο σας και να εξοφλείτε σταδιακά με την δόση σας.

Επαγγελματικές Ασφάλειες

Με τον κλάδο αυτό μπορούμε να προλάβουμε δυσάρεστες καταστάσεις για εσας και την επιχείρηση σας αλλά και να εξοικονομήσουμε χρήματα μέσω φοροαπαλλαγών.

Η αξία του να είσαι ασφαλισμένος!!!

«Αν μπορούσα, θα έγραφα τη λέξη «ασφαλιστείτε» στην πόρτα του κάθε σπιτιού και στο στυπόχαρτο του κάθε δημόσιου άνδρα, γιατί είμαι πεπεισμένος ότι, με τόσο μικρές θυσίες, προστατεύονται οικογένειες και περιουσίες έναντι καταστροφών που διαφορετικά θα τις συνέθλιβαν για πάντα…»

Sir Winston Churchill